Προφίλ

τσάντες με παρελθόν και μέλλον…

 

Κάθε μέρα βλέπουμε γύρω μας χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα από διαφημιστικές εκτυπώσεις. Οι περισσότερες από αυτές έχουν μια λαμπερή πλην όμως σύντομη ζωή.  Η κατάληξή τους είναι συνήθως τα σκουπίδια γιατί είναι δύσκολη και ακριβή η ανακύκλωσή τους.

Εμείς μαζεύουμε όλες αυτές τις εκτυπώσεις και τους δίνουμε μια δεύτερη εξίσου λαμπερή ζωή. Οι εκτυπώσεις μας προέρχονται από μουσεία, εκθέσεις, συνέδρια και συναυλίες. Οι περισσότερες από αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί από λίγες ώρες μέχρι λίγες ημέρες και συνήθως σε εσωτερικούς χώρους.  Το υλικό είναι αδιάβροχο με μεγάλη αντοχή και μικρό βάρος. Αυτό το κάνει ιδανική πρώτη ύλη για τσάντες ελαφριές και εξαιρετικά εύχρηστες. Οι ιμάντες που χρησιμοποιούμε είναι ζώνες ασφαλείας αυτοκινήτων που εξασφαλίζουν αντοχή και άνεση κατά τη χρήση.

Η ομάδα που σχεδιάζει τις ΜΟΑΟ αποτελείται κυρίως από μηχανικούς και λιγότερο από σχεδιαστές μόδας. Βλέπουμε λοιπόν τα πράγματα από την «πρακτική» πλευρά τους και σχεδιάζουμε τις τσάντες βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του τελικού χρήστη. Έχουμε αναπτύξει την «Θεωρία των 3 ημερών». Ανεξάρτητα αν μιλάμε για ένα άρωμα, ένα σπίτι ή το άλλο μας μισό(!), τα εξωτερικά χαρακτηριστικά παίζουν ρόλο τις 3 πρώτες ημέρες. Στη συνέχεια  αυτό που κάνει τη διαφορά είναι τα πρακτικά ζητήματα. Σχεδιάζουμε λοιπόν τις ΜΟΑΟ, να είναι όμορφες αλλά και εξαιρετικά πρακτικές. Κάθε μικρή λεπτομέρεια, επάνω σε αυτές έχει μπει για κάποιο λόγο τον οποίο μπορούμε να σας εξηγήσουμε και αυτό θα σας κάνει να είσαστε ευγνώμονες κάθε φορά που την χρησιμοποιείτε. Αυτό είναι εγγύηση μια μακρόχρονης σχέσης αγάπης ανάμεσα σε σας και την ΜΟΑΟ σας.

Κάθε MyOneAndOnly είναι μοναδική και έχει έναν αριθμό τυπωμένο επάνω στην ετικέτα με το όνομα της. Είναι αδύνατο να υπάρξουν δύο ίδιες τσάντες.

Οι τσάντες ΜΟΑΟ κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από Έλληνες τεχνίτες και πουλιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο με τη σήμανση «Proudly Made In Greece”.

 

Κάθε μοντέλο έχει το όνομα ενός Ελληνικού νησιού συνδέοντας τις πολύχρωμες μοναδικές τσάντες με την ομορφιά και την ποικιλομορφία των Ελληνικών νησιών. Όπου είναι δυνατό μας αρέσει να συνδυάζουμε το όνομα του μοντέλου, με τη χρήση της τσάντας. Έτσι η MOAO IOS είναι η θήκη μας για τα iPAD, ενώ η MOAO KIMOLOS είναι ένα σακίδιο προορισμένο για μαθητές και φοιτητές.

Τα κεντρικά μας γραφεία και η παραγωγή βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

 

Ηλεκτρονικές αγορές μπορούν να γίνουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.econdesign.gr

 

Για παραγγελίες αλλά και πληροφορίες και προσφορές χονδρικής επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2310478112, FAX 2310465701 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση sales@myoneandonly.gr

 

 

 


Γυναικείες Τσάντες Ανδρικές Τσάντες Τσάντες Unisex Σχολικές Τσάντες Accessories Τσάντες για Computers